Всі категорії
Додати товар

Мозаїчне панно "емоції 3.7"

3000 грн
Опис

Робота в техніці маркетрі, розмір з рамкою – 72х38 см. При створенні роботи використовувався шпон венге, махагон, падук, дуб, клен сікамора, макор, вільха, габон, білий ясен. Рамка – ясен тонований. Рамка має підвіси. Робота покрита лляною олією та шелаком. При виготовленні роботи автор використав понад 10 різних видів шпону. Близько 400 фрагментів шпону різних порід дерева з'єднані майстрами в одне зображення. Виготовлення роботи займає щонайменше 25 годин роботи майстра.
Можливе виготовлення на замовлення у бажаних розмірах. Приймаємо замовлення на виготовлення портретів у даній техніці за вашими фото.

Маркетрі - це художній набір з різних за кольором та текстурою тонких дерев'яних платівок (шпону). Шматочки дерева, стикуючись по краях між собою, утворюю цілісну картинку, яка надалі наклеюється на основу. Роль фарб у маркетрі виконує текстура та відтінок дерева, тому найбільш важливим завданням є визначення композиції та художнє вміння майстра вибирати та поєднувати правильні фрагменти шпону. У майстерні маркетриста є сотні різних порід шпону, від чорного до практично білого, причому те саме дерево на різних ділянках може мати різні відтінки.
Висока вартість готового виробу обумовлена насамперед трудомістким процесом виготовлення, що вимагає до 90% ручної праці. На роботу розміром 40х60 см може піти 2-3 тижні роботи майстра.
Процес виконання роботи досить складний і включає множину пов'язаних операцій. При цьому зібрати сам мозаїчний набір це лише трохи більше третини всього процесу. Решта – це підготовка зображення, доопрацювання та виправлення набору, наклеювання, шліфування, обробка маслами та лаком тощо. Багато етапів повторюються багаторазово задля досягнення якіснішого результату. Тільки обробка олією з подальшою ґрунтовкою та остаточна обробкою шовковим лаком займає до 7 днів.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
vladucccf.com
Woodins
Київ
Був

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?