Всі категорії
Додати товар

Декор зі слоном, настінне мистецтво з місяцем, яскраво-синій нічний краєвид і картина...

600 грн
Опис

Декор зі слоном, Настінне мистецтво з місяцем, яскраво-синій нічний краєвид і
картина на полотні із зображенням місяця

Про цю статтю

- 1. Настінне мистецтво «Синій слон»: на картині зображений слон, що сидить на столі і дивиться на гарний морський краєвид місячної ночі. Блакитна пейзажна картина з тваринами дуже гарна для прикраси будинку та офісу. Ця декоративна картина в яскравих кольорах легко привертає увагу людей, завдяки чому вітальня миттєво стає у центрі уваги.
- 2. Широко застосовується: полотно з пейзажем «Блакитний місяць» є гарною ідеєю для прикраси стін, таких як ванна кімната, кафе, вітальня, офіс та інші місця, які ви хочете. Богемний та сонячний дизайн стін - ідеальний продукт для прикраси вашого будинку.
- 3. Матеріал полотна: синє настінне мистецтво Seascpae надруковане на полотні. Його кольори особливо яскраві, водостійкі, стійкі до ультрафіолетових променів та вицвітання. Текстура полотна гладка, висока твердість проти зморшок. Високоякісний матеріал підвищує рівень цих декоративних картин у богемному стилі, вони будуть чудовим видовищем, де б ви їх не повісили.
- 4. Що ви отримуєте: ви отримаєте красиве полотно розміром 12x12 дюймів у рамці для сучасного прикраси будинку, 1 цвях, що не маркує, і 1 сталевий цвях, які допоможуть вам легко повісити їх на стіну, посібник з продукту і посібник зі встановлення схеми, яке допоможе вам легко повісити їх у стіну. підкаже, як повісити їх на стіну та на гарну листівку.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари