Всі категорії
Додати товар

Скретч-постер "мотиватор"

210 грн
Опис

«Мотиватор» – чудовий подарунок для кожного, хто починає шлях до нових вершин. Дорога до успіху легкою не буває. «Мотиватор» допоможе не зупинитися на півшляху. Під захисним скретч-покриттям зібрано сто мотиваційних висловів, які надихнуть йти далі, підштовхнуть до дії і у хвилину зневіри додадуть оптимізму. Не опускайте руки, а краще візьміть ними монетку і зітріть захисний шар на одній зі ста клітинок. Приховані під скретч-покриттям життєві настанови видатних українських та зарубіжних мислителів, письменників, бізнесменів, зірок шоу-бізнесу обов’язково підкажуть вам, як і куди прямувати далі.
«Мотиватор» – чудовий помічник для кожного, хто готовий щось змінити у своєму житті: настрій, місце навчання чи роботи, професію, звички, оточення.
І навіть якщо вас усе влаштовує, ви нічого не плануєте змінювати, а нових вершин на ваших обріях поки що не видно, «Мотиватор» – це можливість вивчити упродовж року сто нових афоризмів. Для цього достатньо відкривати по одному раз у три дні.

У комплекті:
-Постер 48х68 см (ламінований папір);
-Магічний медіатор на мотузочці (для стирання захисного шару): його ви зможете повісити на одну із чотирьох кнопок, які також йдуть в комплекті.

Зверніть увагу, що ви не платите ні за яку додаткову, хоч і красиву, але непотрібну упаковку, а лише за продуманий до дрібниць подарунок.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари