Всі категорії
Додати товар

Скринька для годинників tm wooden organizer вільха - колір "палісандр"

1600 грн
Опис

Скринька для годинників - це чудове рішення для зберігання та організації колекції годинників чи браслетів. Скринька виконана зі збереженням природних ноток, для цього матеріал деревини вільхи покрито спеціальною лазур'ю кольору Палісандр з глянцевим ефектом. Завдяки чому, деревина надійно захищена від зовнішніх факторів, а також, є можливість бачити структуру деревини. В якості деревини використано вільху.

Виріб виконаний з використанням натуральної деревини, скла та металевої фурнітури. В даному варіанті скринька передбачає 6 відділів для розміщення та зберігання годинників. Для цього в комплекті йдуть 6 м'яких подушок, що дозволяє зберігати не лише годинники, а й браслети.

Подушки виконано з оксамиту кавового кольору, що додатково допоможе уникнути подряпин при зберіганні. Конструкція кришки передбачає в собі оглядове вікно, що дає можливість милуватися колекцією повсякчас. Скринька забезпечує надійний захист вмісту від пилу, бруду, механічних пошкоджень, прямих сонячних променів.

Висока якість виробу та надійність матеріалів забезпечують надвисокий термін використання.

Даний виріб підтримує повну кастомізацію для індивідуальних замовлень, за Вашим бажанням ми можемо змінити наступні параметри:

-Макет дизайну;
-Матеріал обшивки;
-Фурнітура;
-Колір деревини;
-Колір обшивки;
-Нанести гравіювання (текст чи малюнок).

Характеристики виробу:

-Розміри, мм: 240*160*100;
-Деревина вільхи;
-Колір: глянець - Палісандр;
-Матеріал обшивки: оксамит (лише подушки);
-Колір обшивки: кавовий;
-Призначення: годинники, аксесуари.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?