Всі категорії
Додати товар

Скринька для прикрас | вільха - classic white | tm wooden organizer

3400 грн
Опис

Скринька для прикрас від торгової марки Wooden Organizer

Скринька для прикрас - це чудове рішення для зберігання та організації колекції каблучок, сережок чи браслетів. Скринька виконана в класичному стилі, для цього матеріал деревини вільхи покрито стійкою фарбою кольору Classic White. Завдяки чому, деревина надійно захищена від зовнішніх факторів та має привабливий білосніжний колір.

Виріб виконаний з використанням натуральної деревини та металевої фурнітури(латунь). В даному варіанті скринька передбачає відділи для компактного зберігання кілець, сережок, брошок, та різних прикрас малого розміру, додатково присутні 2 комірки для годинників. Внутрішній бік кришки комоду призначений для зберігання ланцюжків та кольє - велика кількість гачків для їх розміщення знаходиться в верхній частині кришки, в нижній кишенька.

Подушки та обшивку виконано з алькантари піщаного кольору, що додатково допоможе уникнути подряпин при зберіганні. Скринька забезпечує надійний захист вмісту від пилу, бруду, механічних пошкоджень, прямих сонячних променів.

Висока якість виробу та надійність матеріалів забезпечують надвисокий термін використання.

Даний виріб підтримує повну кастомізацію для індивідуальних замовлень, за Вашим бажанням ми можемо змінити наступні параметри:

-Макет дизайну;
-Матеріал обшивки;
-Фурнітура;
-Колір деревини;
-Колір обшивки;
-Нанести гравіювання (текст чи малюнок).

Характеристики виробу:

-Розміри, мм: 400*250*90;
-Деревина вільхи;
-Колір: RAL 9016;
-Матеріал обшивки: Алькантара;
-Колір обшивки: пісочний;
-Призначення: ювелірні вироби, прикраси, годинники, аксесуари.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари