Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Двосторонній органайзер для зберігання прикрас organizer

165 грн
Опис

Цей стильний органайзер, дозволить дівчатам розмістити максимальну кількість прикрас і біжутерії!

Якщо у Вас багато біжутерії і різних прикрас - сережок, браслетів, ланцюжків, кілець-органайзер "Маленьке плаття" спеціально для таких як Ви.

Організатор для біжутерії розділений на безліч маленьких осередків, в які можна покласти прикраси.

Організатор для речей можна повісити в шафу, на звичайну вішалку для одягу, або на вішалку, яка є в комплекті з органайзером.

Організатор Little Dress можна використовувати на дві сторони. Одна сторона має прозорі кишеньки, в яких зручно зберігати кільця, сережки та інші приємні мелочі.Каждое відділення має прозору зовнішню сторону кишеньки, що дозволяє бачити перед собою всі прикраси відразу.

З іншого боку стильний органайзер має зручні петлі на "липучці", призначені для зберігання ланцюжків, бус, браслетов.Буси ніколи не будуть сплутуватися, тому що кожної речі відведена окрема осередок.

Зберігання прикрас тепер Вас не утруднить, і Ви завжди можете брати свої прикраси з собою-завертаєте плаття в згорток і в чемодан. Легко і зручно!

Організатор Little Black Dress виконаний в розмірі реального сукні, так що для всіх прикрас знайдеться місце: 30 прозорих відділень і 14 кріплень для ланцюжків і кулонів буде досить для всіх Ваших аксесуарів!

Організатор для речей відмінно замінить шкатулки і всілякі скриньки які Ви використовуєте для зберігання золота і біжутеріі.Прі цьому він навіть зможе стати деталлю Вашого інтер'єру, надаючи йому своєрідний шарм і родзинку.

перевага:

- 30 прозорих відділень і 14 кріплень для ланцюжків

- прикраси не заплутуються

- витрачаєте мінімум часу на пошук потрібного прикраси

- займає мало місця в шафі

-запобігає прикраси від подряпин

Матеріал: поліестер
Розмір: 46 х 1,5 х 107 см.
Додаткові характеристики:
Стать: Жіночий
Призначення: Для прикрас

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Стать:
Для жінок

Схожі товари