Всі категорії
Додати товар

Дерев'яні подарункові коробки скриньки xl - 342x180x77 мм

1385 грн
Опис

Подарункова коробочка з дерева

Представляємо Вам серію коробочок з дерева для оформлення і вручення будь-яких подарунків. Високоякісне виробництво майстрів столярної справи, застосування натуральних матеріалів - деревини, клею і масел, і якісна металева фурнітура роблять нашу подарункову коробочку цінним доповненням до основного подарунка, якщо Вам важливий не тільки сам виріб, а й спосіб його вручення. На самій коробочці можна написати Ваше побажання/привітання або нанести будь-яке зображення на Ваш погляд. За додатковим запитом коробочка всередині може бути обшита фетром чорного кольору.

Зовнішній розмір подарункової коробочки з дерева:

S - 180x141x77 мм;
M - 208x180x77 мм;
L - 275x180x77 мм;
XL - 342x180x77 мм;
XXL - 409x180x77 мм.
Зверніть увагу, що внутрішній розмір на 20мм менше по кожному з трьох чисел (товщина стінки-10мм). Таким чином, внутрішній розмір маленької коробочки - 160х121х57мм.

Виріб продається в крафтовій коробці, придатної для вторинної переробки. За бажанням клієнта ми можемо додати подарункову упаковку та листівку з Вашим текстом. Ми також можемо вигравірувати Ваші ініціали, улюблену цитату, логотип компанії або навіть змінити конструкцію згідно з Вашими побажаннями. Важливо: колір вашого аксесуару може відрізнятися від зображення, оскільки кожен виріб має індивідуальні та унікальні характеристики деревини: колір, текстуру та структуру.

Матеріал: високоякісна оброблена деревина волоського горіха, просочена натуральним маслом. Зроблено в Україні за всіма стандартами eco-продукції.
Додаткові характеристики:
Стать: Жіночий
Стать: Чоловічий
Призначення: Для грошей
Призначення: Для косметики
Призначення: Для очок
Призначення: Для рукоділля
Призначення: Для прикрас
Призначення: Для фотографій
Призначення: Для годинника
Матеріал: Дерево
Персоналізація: Іменна
Персоналізація: З гравіюванням

Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize
Стать:
Для жінок Для чоловіків

Схожі товари