Всі категорії
Додати товар

Дерев'яні шкатулки для кілець з волоського горіха «полум'я»

955 грн
Опис

Дерев'яні коробочки для кілець

Коробочка для кілець - річ незамінна; якщо Ви плануєте подарувати коханій людині дорогі каблучки, сережки або схожу прикрасу - коробочка теж має бути відповідна! Міцна деревина волоського горіха стане символом міцних та тривалих стосунків. Якісна металева фурнітура, магніти, оксамит преміум-класу практично будь-якого кольору, висока якість виробу та можливість персонального гравіювання зроблять коробочку невід'ємним аксесуаром при врученні ювелірного виробу, а емоції від отримання подарунка стануть набагато яскравішими!

5 різних форм коробочок для кілець:

«Відданість»;
«Мушля»;
«Вірність»;
«Колонна»;
«Полум'я».
Допоможуть Вам вибрати саме ту, яка зможе розкрити Ваш задум найкращим чином і подарувати найяскравіші емоції!! Персоналізоване гравіювання (це може бути фамільний герб, логотип, просто текст або чорно-біла фотографія) на дереві зробить цей виріб дуже душевним та близьким тій людині, хто хто це отримає.

Зовнішній розмір виробу:

57х41х38 мм.
Виріб продається у акуратній картонній коробці, придатній для вторинної переробки. За бажанням клієнта ми можемо додати подарункову упаковку або додати вітальну листівку з Вашим повідомленням. Ми також можемо вигравірувати Ваші ініціали, улюблену цитату або логотип компанії на Вашому продукті або навіть змінити конструкцію за Вашим запитом. Колір Вашого аксесуару може відрізнятися від зображення, оскільки кожен виріб має індивідуальні та унікальні характеристики деревини.

Матеріал: високоякісна деревина волоського горіху, оброблена натуральною олією, преміальний оксамит, металева фурнітура та неодімові магніти. Зроблено в Україні за стандартами eco-продукції.
Додаткові характеристики:
Стать: Жіночий
Призначення: Для кілець
Матеріал: Дерево
Персоналізація: Іменна
Персоналізація: З гравіюванням

Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize
Стать:
Для жінок

Схожі товари