Всі категорії
Додати товар

Цілісна скринька для п'яти годин з дерев'яною кришкою на подарунок | eb-14.5.2

2450 грн
Опис

Цілісна скринька для п'яти годин з дерев'яною кришкою на подарунок

Цільні скриньки для годинників із дерев'яною кришкою є унікальними у своєму роді коробочками для зберігання Ваших наручних атрибутів! На відміну від інших коробочок для годинників нашого виробництва, які виготовлені зі склеєних між собою планок різної товщини, дані скриньки виготовлені з цільного товстого шматка обробленої деревини волоського горіха, у якому на фрезерних верстатах створені секції для зберігання Ваших годинників на подушечках. Ці скриньки наче 2 приблизно однакові за габаритами половинки, які при закриванні складаються в одне ціле, на відміну від інших коробочок, у яких об'ємна основа накривається відносно тонкою скляною або дерев'яною кришкою.

У відкритому положенні кришка повністю кладеться на рівну поверхню. Подушечки зроблені з якісних дорогих матеріалів: дуже приємні на дотик, зручні у використанні та не деформуються при тривалій експлуатації. При виготовленні виробу використано якісну металеву фурнітуру преміального класу, яка має елегантний зовнішній вигляд та тривалий термін користування, а багата деревина волоського горіха надає дерев'яній коробочці для Ваших годинників ексклюзивність та преміальність! Дерев'яна кришка надає певної схованості Вашому годиннику в цьому органайзері і підкреслює неймовірну красу деревини, що робить цей виріб дуже романтичним, вишуканим та елегантним зовні!

Матеріал: високоякісна оброблена деревина волоського горіха, просочена натуральною олією.

Розмір скриньок для 5 годинників: 265х180х70 мм.

Виріб продається в акуратній картонній коробці, придатній для вторинної переробки. За бажанням клієнта ми можемо вигравіювати Ваші ініціали, улюблену цитату чи логотип компанії у будь-якому місці на нашому продукті (і на дереві, і на склі) або навіть змінити його конструкцію на Ваш запит. Окрім цього, ми обернемо Ваше замовлення в подарункову упаковку або вкладемо листівку з Вашим повідомленням, якщо Ви нас про це попросите.

Зверніть увагу: колір Вашого продукту може трохи відрізнятися від зображення, оскільки кожен виріб має індивідуальні та унікальні характеристики та особливості деревини.
Додаткові характеристики:
Стать: Чоловічий
Призначення: Для годинника
Матеріал: Дерево
Персоналізація: Іменна
Персоналізація: З гравіюванням

Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize
Стать:
Для чоловіків