Всі категорії
Додати товар

Скринька з дерева для шести пар окулярів з дерев'яною кришкою з гравіюванням | eb-15.8

2070 грн
Опис

Скринька з дерева для шести пар окулярів з дерев'яною кришкою з гравіюванням

Дерев'яний футляр для окулярів буде відмінним рішенням надати більше порядку Вашим особистим речам у гардеробі та зберігати їх далеко від запорошених місць. Коробочка зроблена майстрами столярної справи з деревини волоського горіха, що робить її зовнішній вигляд багатим та елегантним, а преміальна металева фурнітура високої якості грамотно підібрана під габарити виробу, що додає вишуканості та стилю.

Цей органайзер призначений для зберігання окулярів, але Ви можете використовувати його залежно від потреб. У разі зберігання в даному футлярі окулярів на дні кожної комірки знаходиться вільно лежачий фетр чорного кольору (він не приклеєний, його можна прибрати), який не дозволяє окулярам тертися об дерев'яне дно в тому випадку, якщо Ви поклали їх склом вниз.

Внутрішній розмір комірки - 50х60х166 мм, чого більш ніж достатньо навіть для великих окулярів. Фетр може бути будь-якого кольору, а також ми його можемо приклеїти до дна скриньки, якщо Ви нас про це попросите. Якщо Вам необхідний органайзер для більшої кількості окулярів, напишіть нам і ми розробимо для Вас індивідуальний виріб спеціально під Ваші потреби. За Вашим бажанням також можна гармонійно об'єднати певну кількість комірок для окулярів з місцями для годинників (у комплекті будуть подушечки для годинника чорного, синього, червоного або зеленого кольору на вибір), а також додати ящик другим нижнім ярусом, що надає цьому виробу вже вигляд серйозної скриньки, у якій буде місце саме для тих аксесуарів, якими Ви найчастіше користуєтеся.

Розмір для шести пар окулярів: 353х208х67 мм.

Виріб продається в акуратній картонній коробці, придатній для вторинної переробки. За бажанням клієнта ми можемо вигравіювати Ваші ініціали, улюблену цитату чи логотип компанії у будь-якому місці на нашому продукті (і на дереві, і на склі) або навіть змінити його конструкцію на Ваш запит. Окрім цього, ми обернемо Ваше замовлення в подарункову упаковку або вкладемо листівку з Вашим повідомленням, якщо Ви нас про це попросите.

Зверніть увагу: колір Вашого продукту може трохи відрізнятися від зображення, оскільки кожен виріб має індивідуальні та унікальні характеристики та особливості деревини.
Додаткові характеристики:
Стать: Жіночий
Стать: Чоловічий
Призначення: Для очок
Матеріал: Дерево
Персоналізація: Іменна
Персоналізація: З гравіюванням

Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize
Стать:
Для жінок Для чоловіків

Схожі товари