Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Свічки voluspa

800 грн
Опис

Виробник: Англійський стиль
Тип аксесуара: Пахощі

Преміальний бренд ароматів для дому Voluspa робить ставку на розкішні паковання й дуже жіночні аромати. Якщо ви — шанувальник солодких, квіткових і фруктових запахів: вам точно сюди! Соковиті, солодкі та ніжні аромати — Voluspa в цьому професіонали.

Марка робить аромасвічки, дифузори, спреї та саше, а також подарункові набори. Це дуже зручно, адже ви можете вибрати різні формати з улюбленим ароматом. У складі свічок — натуральний кокосовий віск і ароматичні олії, а в дифузорах із паличками — тільки аромаолія. Ми впевнені, вам сподобається цей гарний бренд із Каліфорнії!
Перед вами найпопулярніша колекція ароматів для дому від Voluspa. Japonica присвячена Японії, її традиціям і запахам. Ароматичні свічки, компактні дифузори та спреї для текстилю з найпривабливими запахами чекають на вас у цьому розділі. На особливу увагу заслуговують невеликі свічки-макаруни в упаковках зі скла. Колекція "Японіка" не залишить байдужим навіть найдосвідченіших поціновувачів ароматів для дому. Ми це знаємо точно!
Колекція Maison Noir — це збір насичених вишуканих ароматів Voluspa. Знайомі інгредієнти парфумери бренда доповнили екзотичними нотами, щоб отримати глибокі та бентежні аромати. Ці запахи підійдуть для вечора: глибокі та важкі, вони створять затишну атмосферу. Ви легко дізнаєтеся колекцію ароматів Maison Noir за пачками: в їхньому оформленні бренд використовує чорні та золоті кольори.
Спробуйте свічки, дифузори з паличками та спреї для текстилю з насиченими ароматами амбри, ванілі, лілій та шампанського. Це знайомство буде незабутнім!
У колекції Maison Blanc американського бренда ароматів для дому Voluspa ви знайдете ніжні та солодкі запахи. Вони ідеально підійдуть для ранку та дня: аромати фруктів, цитрусів і випічки допоможуть почати день у гарному настрої. А ще аромати Аромати Maison Blanc абсолютно універсальні: грейпфрут, хурма, смородина, гарденія та свіжі макаруни. Ці запахи нікого не залишать байдужими. Всі свічки, дифузори та спреї упаковані у світлі баночки та коробочки: вони ідеально впишуться в будь-який інтер'єр і тішитимуть вас щодня.
Колекція ароматів для дому VERMEIL американського бренда Voluspa — це найяскравіші аромати та паковання. Сяйво та блиск, ось що потрібно знати про колекцію "Вермейл". Розкішні паковання свічок зі скла, дифузори в подарунковому оформленні, святкові набори: тут ви знайдете ідеальний подарунок для своїх близьких і себе коханого. А ми любимо цю колекцію Voluspa за аромати: ноти шампанського троянде, ожини, смородини, тютюну, півоній і ялинки. Все, що змушує наше серце битися частіше!
************* ( с 10:00 до 20:00, Королевко, 2), ********** Татона (з 10:00 до 22:00, доставка)

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Продавець

Схожі товари