Всі категорії
Додати товар

Сувенір "гармонізатор фінансів і простору"1

400 грн
Опис

Розмір: 40х40х35мм Виріб створено з натуральних каменів, без апаратної штампування. Кожен камінь неповторний, тому виріб абсолютно екслюзивно. Упаковка: пластиковий тубус з натуральним деревним наповнювачем. Форма піраміди здавна відома як потужний позитивний перетворювач енергії. Натуральні камені: онікс, друза піриту. ОНІКС («залізиста живопис»). Життєвий оберіг. Онікс – камінь благородний, він зміцнює дух, допомагає досягати поставлених цілей, притягує удачу, призводить до багатства. Камінь гармонії – душевній і сімейної. ПІРИТ («золото кристалів», «золото інків», камінь банкірів). Захисний камінь лідерів, підприємців, власників, наділяє їх духовною силою, наполегливістю і упевненістю, прагненням без страхів і сумнівів йти до наміченої мети. Пірит – прекрасний енергетичний щит. Вважається найпотужнішим каменем фінансового благополуччя.
Композиція доповнена зеленими хризолітами, фінансовими мінералами та захисними мінералами тигрового ока.
Внизу на підставі гармонізатора написаний знергетический Знак - правобічний ЧоКуРей, одне із значень якого є: "напрям енергії в дану точку"; він відповідає за відкриття джерела енергії і підсилює енергетичний потік. Для максимальної роботи слід розмістити гармонізатор на робочому столі в кабінеті або вдома.
Доцільно наявність різних гармонизаторов в зазначених місцях. Добре, якщо стіл з гармонізатором знаходиться в південно-східній частині квартири (офісу), тобто в зоні багатства і фінансового благополуччя.
На нижній поверхні є захист меблів.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари