Всі категорії
Додати товар

Соєва свічка у контейнері з дерев’яною кришкою

350 грн
Опис

Соєва свічка LUMINA з кришкою і дерев'яним фітелем - це чудовий вибір для тих, хто цінує тривалий час горіння свічок. Завдяки особливостям соєвого воску, ця свічка горить набагато довше, ніж звичайні парафінові свічки. За фактичну кількість годин горіння фітеля, який розрахований на 40 часів, ви отримуєте велику вартість за свої гроші.

Окрім того, дерев'яний фітель у цій свічці додає особливу нотку елегантності і стилю. Він створює природні тріскотіння, які розсіюють затишок і створюють атмосферу спокою і релаксації.

Зазначена ціна свічки LUMINA, всього 350 гривень, може здатися невеликою в порівнянні з її перевагами. Отримуючи тривале горіння, ви отримуєте більше годин насолоди і атмосфери, не думаючи про швидке спалювання свічки. Це - надзвичайно вигідна інвестиція у ваш комфорт і задоволення.

Загалом, соєва свічка LUMINA в склянці з дерев'яним фітелем є прекрасним варіантом, який комбінує тривалість горіння, натуральність і стиль. Завдяки цим перевагам, ціна 350 гривень виявляється вельми доступною і розумною.
Аромат на вибір❤️

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
user1...
user1046446945
Кривий Ріг
Була

Схожі товари