Всі категорії
Додати товар

Безполум'яні чайні вогні diyife, [нова версія] яскраві мерехтливі світлодіодні чайні...

554 грн -4% 536 грн
Опис

Безполум'яні чайні вогні Diyife, [Нова версія] Яскраві мерехтливі
світлодіодні чайні ліхтарі на батарейках, реалістичні підроблені свічки
теплого жовтого кольору для Днів святого Валентина, Хеллоуїна, Різдва,
прикраси до дня народження (24шт)

Бренд Diyife
Особливість Енергоефективність
Тип джерела світла СВІТЛОДІОДНІ
Тип обробки Полірованої
Тип лампи Світло настрою
Відтінок Колір Жовтий
Джерело живлення Живлення від акумулятора
Форму Круглий
Тип перемикача Поворотні
Тема Спорт

Побачити менше

* * *

Про цей пункт

- ✨ 【Ідеальний розмір 24 свічок 】Готовий до використання та легко вмикається / вимикається за допомогою ковзного перемикача. Стандартний розмір 1.5" *0.7" *0.7" вміщується в будь-які вотиви, тримачі для чаю та пакетики світильників.
- ✨ 【Високоякісні батареї в комплекті та встановлені)】Ці безполуменеві світлодіодні свічки для запалювання чаю повністю екологічні, енергозберігаючі та не містять диму. Вони мають НУЛЬОВИЙ викид вуглецю. Світлодіодна лампа, що живиться від однієї змінної кнопкової панелі CR2032 (входить у комплект і встановлена), має тривалий термін служби, який, за оцінками, триватиме понад 100 годин з одним новим акумулятором.
- ✨ 【Безпечний у використанні】Без проблем диму, без плавлення воску, без нагрівання під час використання, все це означає відсутність небезпеки пожежі або ризику горіння, безпечний для сімей з домашніми тваринами або маленькими дітьми.
- ✨ 【Вражаюче реалістичний】Чайні вогні Diyife імітують розтоплений вигляд справжнього чайного воску та гніту палаючої свічки, а також мають покращений м'який миготливий ефект, що робить їх дуже придатними для фестивалів, святкових урочистостей, весільних церемоній, особливих випадків, таких як дні народження та ювілеї, поминальні служби, церковні збори, проекти своїми руками тощо. Вітрозахисний для використання як у приміщенні, так і на відкритому повітрі, вдома, в ресторанах, церквах, школах, на задніх дворах, спортивних майданчиках тощо.
- 💯 【100% гарантія задоволення】Оскільки задоволеність клієнтів є нашим головним пріоритетом, ми хочемо переконатися, що ви повністю задоволені продуктом, який придбали. Якщо у вас виникли проблеми, запитання чи занепокоєння. Будь ласка, зв'яжіться з нами, щоб ми могли вирішити проблему якомога швидше. 【Купуйте з повною впевненістю】 【Гарантія】 Ми надаємо 45-денне повернення грошей та 12-місячне безтурботне обслуговування

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари