Всі категорії
Додати товар

Свічки з логотипом (соєвий віск)

330 грн
Опис

Свічки з друком логотипу — прекрасні корпоративні подарунки та сувенірна
продукція для клієнтів, партнерів і колег. Склад: 100% соєвий віск (США),
натуральні аромаолії (сертифіковані).

Брендування

- Мін. тираж

10 шт.

- Термін виробництва

до 5 днів

Аромати:

- Аромат 1

Сандалове дерево

- Аромат 2

Мускус

Характеристики:

- Об'єм

400 г

- Розмір

висота 8,4 см, діаметр 7 см

- Час горіння

30 годин

@

Спосіб застосування:

Щоб наповнити приміщення теплим світлом і ароматом, запаліть свічку.
Насолоджуйтеся натуральною ароматерапією.

Цікаво:

1. Свічки зроблені вручну з пластівців соєвого воску чудового молочного кольору та з легким вершковим ароматом. Такий матеріал — абсолютно натуральний і екологічно чистий (****** *** 464, виробництво США). Його можна використовувати як крем — він чудово зволожує руки.
2. Соєвий віск плавиться на 40% повільніше, ніж парафін. Час горіння набагато більший і свічки вистачить на довше. Щоб не створювалася ямочка по центру в процесі використання, просто зачекайте приблизно годину, поки віск розтопиться від краю до краю. Так він розподілиться рівномірно.
3. Це натуральний природний матеріал, який не виділяє шкідливих речовин під час горіння. Він абсолютно безпечний і екологічний для природи. Не містить шкідливих токсичних речовин, що виділяють під час горіння канцерогени (бензол і толуол), оскільки звичайні свічки. Соєвий віск не виділяє під час горіння СО2 і канцерогенів, кіптяви та сажі.
4. Для "найакуратніших" якісна новина — соєвий віск легко видаляється з одягу та меблів за допомогою теплої води та мила.
5. Коли свічка закінчиться, просто помийте баночку в теплій воді з милом і використовуйте в інтер'єрі як ємність для зберігання або горщик для маленького квіточка:)
6. Не залишайте свічку горіти більш ніж 5 годин.

Стан: Новий
Колір:
  • Золотистий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари