Всі категорії
Додати товар

Воскова свічки з травами на здоров'я конус

200 грн
Опис

Свічка виготовляється із натурального 100% бджолиного бджолиного воску з додаванням сушених трав.
У свічок приємний запах - суміш лугових трав та меду. Тут велику роль відіграють трави, що входять до складу свічки.
У свічок приємний запах - суміш трав та меду. Трав'яні свічки використовуються для обкурювання приміщень, медитації та просто для краси. У цій свічці знаходяться трава меліси, конюшина, лаванда, колендла, звіробій. Але, найкращий ефект буде, якщо перед запаленням цієї свічки, ви проведете чищення свічкою з полином. Ця свічка підвищує концентрацію та сприйнятливість, дає заряд енергії.

ВАЖЛИВО!! Трав'яні свічки горять як маленький смолоскип, не димлять під час горіння. Полум'я досить сильне, тому не можна залишати їх без нагляду. Свічку обов'язково треба ставити на негорючу поверхню, краще на керамічну чи металеву тарілочку. Якщо ви вирішите загасити свічку, то після того, як згасне полум'я, трава почне диміти. Уся сила свічки саме у її димі. Коли свічка почне димитися, відкрийте вікна, двері та шафи. Щоб дим потрапив до кожної кімнати, кожна шафа, нехай все негативне піде і залишить ваше життя.
Після того як дим перестане йти, ви можете акуратно ножем або ложкою, як зручніше, зняти з кінчика свічки траву, що згоріла.
Свічку, що залишилася, можна запалити повторно, коли знадобиться.

Ручная робота.
Вага-140г.
Висота-15 см.
Додаткові характеристики:
Привід: Інший свято
Різновид: Різьблені свічки
Різновид: Фігурні свічки

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари