Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Був На Шафі більше 30 днів тому

Ароматичні соєві свічки bluma

645 грн
Опис

Ми раді представити вам нашу нову колекцію свічок у скляних підсвічниках.
Це колекція із 6 ароматичних свічок від Bluma, які розповідають про твої почуття. Про різноманітний спектр емоцій, таких багатогранних як саме життя.
Аромати з колекції Feelings - не тільки для тих, хто прагне до спокою та комфорту. Вони також будуть до вподоби жінкам та чоловікам, які віддають перевагу активному ритму життя та сміливим ароматам.
Ми об’єднали біле та чорне, ніжне та насичене, щоб подарувати вам незвичайну подорож у світ ароматів. Подорож, яка обіцяє бути незабутньою.

1. Свічка WHITE FLOWERS - цей квітковий аромат створить затишну атмосферу в вашій домівці та побалує вас почуттям ніжності та гармонії. (ноти: гарденія, тубероза, жасмин, цедра лимону).

2. Свічка OUD WOOD - має насичений деревний та п'янкий аромат
Цей аромат надає впевненості та допомагає зосередитись на своїх цілях (ноти: боби тонка, ром, уд, мускус, пудра)

3.Свічка RICH LAVENDER - квітковий, м'який аромат. Аромат дарує почуття спокою, розслаблення та відновлення. (ноти: бергамот, лаванда, евкаліпт, пудра, кедр).

4.Свічка CLOUD FOREST - свіжий, лісний, хвойний аромат. Аромат створює відчуття свободи, чистоти та простору. (ноти: кипарис, евкаліпт, пачулі, ладан, піхта).

5.Свічка MIDNIGHT SPA - свіжий, квітково-деревний аромат. Ідеально підходить для косметичних процедур, масажів, спа, щоденних ритуалів. (ноти: морська сіль, озон, жасмин, конвалія, боби тонка).

6.Свічка SO BERRY - ягідний, насичений та глибокий аромат з нотою кислинки. Ідеальний для незабутніх вечорів та створення романтичної атмосфери (ноти: смородина, журавлина, кориця, зелене листя, сосна)

Склад: 100% соєвий віск, сертифіковані ароматичні масла виробництва США
Об'єм кожної свічки - 250 мл
Час горіння до 50-55 годин
Ціна - 645 грн
Кожна свічка пакується в подарункове дизайнерське пакування.
Додаткові характеристики:
Привід: 8 березня
Привід: День Святого Валентина
Привід: Інший свято
Привід: Новий рік
Різновид: Ароматичні свічки

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець

Схожі товари