Всі категорії
Додати товар

Souletto primera scented candle aроматична свічка. 200g

300 грн
Опис

Ви можете насолоджуватися ніжним ароматом весни будь-коли, як тільки забажаєте. Ароматична свічка Souletto Primera створить його для вас. Її бадьорий, освіжальний аромат із тропічними нотами надасть вашим будням відчуття безтурботності та пристрасті. Коли ще дати волю почуттям, ніж навесні?

Властивості:

ароматична свічка з витонченими тропічними нотами
ніжний аромат поступово розповсюджується в приміщенні
налаштовує розум на бадьорий лад, створює відчуття безтурботності та надає моменту пристрасті
стильне дизайнерське доповнення до інтер’єру
Склад аромату:
У початкових нотах ви відчуєте чудовий аромат кокоса й аргану з далеких тропіків, який підкреслюється анісом. Опісля початкові ноти змішуються з ароматом меду, солодко-зігрівальним геліотропом і ніжними бобами тонка. Ароматична композиція базується на ніжній ванілі та чистих пудрових нотах білого мускусу.

Матеріал:
100 % олія екологічно чистого походження з відновлювальних джерел (сертифікація RSPO)
100 % бавовняний ґніт
Спосіб застосування:
Під час першого використання не гасіть свічку, поки віск не розплавиться аж до країв скляного свічника. Завдяки цьому свічка буде зменшуватись рівномірно, не утворюючи заглиблення. Не залишайте запалену свічку без нагляду, та не розміщуйте поруч із легкозаймистими предметами.

Завдяки засобам Souletto ви створите неповторний домашній доглядовий ритуал, який щодня радуватиме вас. Серед асортименту цього голландського бренда є ароматичні свічки, аромадифузори та освіжувачі для дому. Їхній дизайн чудово прикрасить інтер'єр вашої оселі і наповнить його ніжністю і теплом.

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари