Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Свічка фіалка - ручна робота, натуральний аромат ванілі

25 грн
Опис

Ароматна свічка квітка Фіалки - ручна робота. Висота 9 см, вага 75 грам. Час горіння до 6ти годин. Виготовлю будь-який колір, будь-яку кількість. Різниця між промислової свічок і свічок ручної роботи у тому, що в промисловому виробництві використовується свічковий парафін низькою очищення і штучний аромат, тоді як мої свічки виготовлені з харчового парафіну високої очистки з додаванням стеарину і натуральних ароматів. Пищевой парафин обладает высоким качеством, стеарин тоже отностся к разновидностям парафина и добавляется для продления горения. Стеариновые свечи аккуратно обгорают по кругу, как будто таят и не оставляют потеков.
Вас приятно очарует легкий аромат ванили, который в сочетании с заженной свечей наполнит ваш дом светом, уютом, умиротворение, теплом и радостью.
Согласно статистике, страна Дания знаходится на первом месте по количеству счастливых людей, и секрет их счастья скрывается именно в том, что они очень любят проводить время при свечах.)
Буду рада принести счастье в Ваш дом.) Доставка та оплата: Нова пошта, Укрпошта, Jstin - передоплата 100% на карту. Відправляю кожен день, крім неділі.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
tanyasck
tanyasck
Черкаси
Була

Схожі товари