Всі категорії
Додати товар

Вінтажна ваза та тарілка hutschenreuther leonard paris

2800 грн
Опис

Вінтажний комплект складається з фарфорової вази та декоративної тарілки німецької фірми Hutschenreuther з малюнком орхідеї французького дизайнера Жака Леонарда, відомого своїм мистецтвом малювання квіткових принтів на фарфорі та тканинах. Орхідея – емблема стилю LEONARD, ніжна польова квітка без будь-яких геометричних обмежень.

Висота вази: 23,5 см
Ширина вази: 17 см.
Довжина тарілки: 25,5 см
Ширина тарілки: 18,5 см.

Hutschenreuther - це одна з найвідоміших марок з виробництва порцеляни. Фабрика була заснована понад 200 років тому художником з розпису порцеляни Карлом Мангустом Хутченройтером і в даний час є найбільшим виробником порцеляни в континентальній Європі. Вироби цієї компанії відрізняються своєю високою якістю, легкістю та міцністю і по праву називаються "білим золотом".
Кобальтові порцеляна та кераміка відрізняються особливим глибоким темно-синім кольором. Кобальтові фарби є одними з найдавніших і використовувалися в багатьох майстернях декоративно-ужиткового мистецтва Європи та Азії.
Існує думка, що практичне використання кобальтовмісних мінералів і руд у керамічному та скляному ремеслі почалося на рубежі III та II тисячоліть до нашої ери в Месопотамії. Звідти технологічні прийоми поєднувати кобальт з міддю поширилися іншими регіонами древнього світу.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Білий
  • Золотистий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари