Всі категорії
Додати товар

Плетена ваза, глечик

420 грн
Опис

Якщо ви відчуваєте, що для повного затишку в домі чогось не вистачає - пропоную вашій увазі цю плетену вазу. Вона допоможе вам прикрасити та оживити інтер'єр, та доповнити красу та елегантність вашого будинку.

Ця ваза - чудове рішення для тих, хто любить романтику та красу.

Ваза підходить як для сухих букетів, так і для невеличких живих - всередину можна поставити баночку на 700 мл, набрати туди водички та довгий час насолоджуватися живим букетом.

Цей виріб плетений вручну, має природню текстуру та незвичайний вінтажний колір, що робить його унікальним шедевром мистецтва. Тож не гай часу та додай трохи краси у своє життя з цією плетеною вазою!

Розміри: діаметр дна 14 см, висота 22 см. Ручка вази носить скоріш декоративну роль.

Матеріали: паперова лоза, лак на водній основі. Ваза зносостійка, не боїться води і вологи бо покрита водостійким лаком у декілька шарів. Усі матеріали високої якості і безпечні для людей та тварин

Догляд: при легкому забрудненні можна протирати сухою або вологою серветкою. Також можна чистити щіткою з натуральною або синтетичною м'якою щетиною При сильному забрудненнi: мити під теплим душем, після чого дати воді стекти і просушити на сухій рівній поверхні.
Додаткові характеристики:
Колір: Різні кольори
Застосування: На відкритому повітрі або всередині приміщення
Декоративне оформлення: Без декору
Форма вази: Фігурна

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари