Всі категорії
Додати товар

Антикварна ваза "червоний дракон мін", 1964 рік, meißner porzellan

5500 грн
Опис

Антикварна порцелянова ваза із колекції "Червоний Дракон династії Мін" (Vase roter Mingdrache), 1964 рік, Meissen, Німеччина

Висота – 24,5 см. Марка – на фото 7.

Стан вази дуже хороший - сколів, тріщин, потертостей немає!

Стан максимально достовірно переданий на фото та врахований у ціні.

Дракон Мін - популярний персонаж на мейсенській порцеляні. Його розробили на основі китайських мотивів 1910 року. Цей Дракон символізує надприродну мудрість, дух змін та ритм природи. Мотив дракона символізує сонце, світло та чоловічу силу Ян.

А чому цей Дракон Мін? Тому, що саме під час правління династії Мін (1368–1644) зображення драконів все частіше з’являлися на китайській порцеляні. Мейсенський Дракон Мін демонструє характерну міфічну тварину з чотирма пальцями - символом імперських князів. Дракон Мін зображений із так званою «кулею дракона» або «палаючою перлиною». Це символ гуркоту грому, а також місяця, що приносить дощ. Вогняні орнаменти символізують щастя, перлину в оточенні хмар, виконання бажань і удачу.

Майсенська порцеляна Meißner Porzellan - перша в Європі мануфактура з вироблення європейської порцеляни за німецькими рецептами суміші і німецькою технологією.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Червоний
  • Золотистий
Розмір:
  • Onesize