Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Дзеркало з led-підсвіткою superstar magnifying mirror

223 грн
Опис

Дзеркало з LED-підсвіткою Superstar Magnifying Mirror NN — це чудовий інструмент для нанесення макіяжу та створення ідеального мейка. 22 світлодіоди забезпечують рівномірне освітлення обличчя з усіх боків у будь-яку пору доби, що дасть змогу вам рівномірно нанести косметику, не допускаючи помилок.
Ввімкнути та вимкнути дзеркало можна за допомогою спеціальної сенсорної кнопки. Освітлення працює завдяки звичайним батарейкам (AAA до комплекту не входять). Спеціальна підставка дасть змогу розмістити на ній різні косметичні дрібниці, наприклад, губну помаду, пудру, тіні для очей або щось інше, а вільне обертання на 180° дає змогу зафіксувати косметичне дзеркало в зручному для вас положенні. Дзеркало для макіяжу має вишуканий, елегантний вигляд і прикрасить собою інтер'єр у будинку.
Переваги LED-зеркала Magic Makeup Mirror: -широка відбивна поверхня; -праве дзеркало збільшує удвічі; -регульоване обертання на 180°; -світлодійна підсвітка для якісного макіяжу; -сенсорне керування підсвіткою; -підставка для косметики и украшений.
Характеристики:
-Розмір 35*28.5*11.5 см.
-Збільшення у 2 і в 3 рази; -22 LED диода; -Сенсорний вимикач; -Живлення: від USB (до комплекту не входять), батарейки ААА 4 шт.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари