Всі категорії
Додати товар

Дизайнерське дзеркало з гравюрою альбрехта дюрера "носоріг. rhinoceros" вінтажна...

499 грн
Опис

Оригінальне скляне дзеркало, декороване за допомогою технології прямого УФ-друку.

Розмір/габарити/вага
Ширина: 300 мм
Висота: 300 мм
Товщина: 2 мм
Дзеркало: Скло
Зображення: УФ-друк

ВИ МОЖЕТЕ ЗАМОВИТИ ІНДИВІДУАЛЬНИЙ ВИРІБ З ВАШИМ ЕКСКЛЮЗИВНИМ ДЕКОРОМ (ДЗЕРКАЛО З ВАШИМ ЗОБРАЖЕННЯМ).
Будь ласка, надішліть запит на замовлення або зв'яжіться зі мною.

Додайте трохи вінтажного шарму та художнього чуття до вашого простору за допомогою цього приголомшливого сучасного дзеркального настінного художнього принта із зображенням знаменитої гравюри Альбрехта Дюрера з носорогом.

Цей принт є репродукцією ксилографії Дюрера 1515 року, на якій зображено носорога за письмовим описом та ескізом невідомого художника. Дюрер ніколи не бачив справжнього носорога, але його робота стала найвпливовішим зображенням цієї тварини в Європі протягом століть. Принт передає складні деталі та текстури оригінальної ксилографії, а також екзотичну та таємничу привабливість носорога.

Принт розміщено на високоякісному дзеркалі, яке відбиває світло і створює разючий контраст із темним кольором. Дзеркало також додає глибини та об'єму вашій стіні, роблячи простір більшим і світлішим. Принт обрамлено витонченою чорною металевою рамою, яка доповнює вінтажний стиль принта та підвищує його довговічність.

Цей дзеркальний арт-принт для стін - ідеальний вибір для будь-якої кімнати, що потребує додаткового характеру та елегантності. Незалежно від того, чи хочете ви прикрасити ванну кімнату, офіс, бар, кафе, кімнату або студію, цей принт привнесе до неї нотку історії та настінного мистецтва спальні.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари