Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Дзеркало queens

4600 грн
Опис

Нехай світ зачекає…
В шумному і гамірному світі так не вистачає гармонії. Але ви можете її створити власними руками!
Додайте трохи комфорту, затишку своїй оселі, приправте їх гарним смаком і стильним сучасним дизайном. Саме для таких випадків митці Krezent Studio створили це велике дзеркало у мінімалістичному стилі.
Високе дзеркало має незвичайну форму трапеції, тому виконує не тільки практичну функцію, але й послугує красивим декоративним ефектом для вашого дому, квартири-студії або шоу-руму. Крім цього варто зазначити, що дзеркало може візуально збільшувати та розширювати простір, що дуже доречно для невеликих кімнат. Ще одна особливість – це невелика поличка, на яку ви зможете покласти улюблені дрібнички чи косметику.
Це стильне дзеркало може стати окрасою гардеробної кімнати. Воно займає небагато місця, але неодмінно стане вашим улюбленим аксесуаром. Ваші примірки одягу стануть дійсно приємними та дуже зручними. А при необхідності дзеркало легко перемістити в більш зручне чи світле місце.
І нехай світ зачекає, доки ви готуєтесь його підкорювати, споглядаючи свій новий та неперевершений образ перед зручним і стильним дзеркалом від Krezent Studio.
Передплата: 10% від вартості
Доставка: Нова Пошта
Розміри: 176/60см, товщина дзеркала 11 мм

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize