Всі категорії
Додати товар

Бортик-валик захисний мультифункціональний 60х15 см, 120х15 см м'ята/корона беж

891 грн
Опис

Розмір, см 60*15, 120*15 см
Колір Сірий, зелений
Країна-виробник Україна
Тканина Ранфорс, 100% бавовна
Наповнювач Антиалергійне 100% силіконізоване волокно (кульки)
Склад 100%бавовна
Склад комплекту: 2 валіки L та XL

захисний бортик у ліжечко немовлят у формі валика. Зручна для застосування багатофункціональна річ, що здатна служити тривалий час після народження малюка. Пошитий з знатуральної бавовни та антиалергенного наповнювача.

захищає малюка від випадкових травмувань та від протягів. Але водночас не перешкоджає потраплянню свіжого повітря до немовлятка. Бортик невисокий, всього 15 см. Тому дає чудовий огляд дорослим щодо стану малюка.

Бортик-валик можна використовувати як фіксатор для немовля, коли дитина спить на боку. Підкладаєте під спинку і не переймаєтесь, що малюк перевернеться.

Конструкція валика дозволяє згорнути його в кокон, та закріпити форму спеціальним карабіном. Коли малюк підростає, такий кокон стає чудовим місцем для проведення дозвілля.

Вже згодом, коли дитина вчиться сидіти, використовуйте валик як своєрідний обмежувач. Якщо є ризик, що дитина не втримається, валик запобігатиме травмуванню малюка.

Верх – бавовна без домішок. Всередині антиалергенний наповнювач. Наявний сертифікат OEKO-TEX І, який свідчить що використанні матеріали придатні для застосування в товарах дитячої лінії.

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
  • Бірюзовий