Всі категорії
Додати товар

Кокон italbaby little love (mint green)

950 грн -16% 800 грн
Опис

Новий коштував 5000грн, продаемо за 950грн
Ліжечко позиционер Little Love - це розробка фахівців фабрики Italbaby, що випускають інноваційні товари для новонароджених з 1983 року. Він обладнаний: повноцінним матрацом для довгого сну до 6 см. З чохлом, антирефлюксною подушкою, бічним захистом, наматрацником pipiflan, ременем безпеки.

Дана модель позиционера призначена для правильного розміщення малюків в безпечному і захищеному місці.

Має 5 положень під час сну:

1. Положення з ременем безпеки та подушкою, щоб трохи підняти бюст і запобігти колікам і шлунковому рефлюксу.

2. Активна позиція та відкриття перших зорово-моторних функцій. Подушка використовується в якості підйомника для ніг, щоб зменшити газові коліки. Подушка для позиціонування по периметру використовується в якості опори для голови.

3. У розслабленій позі дитина може вільно рухати ніжками. Подушка-клин запобігає шлунковому рефлюксу.

4. Положення зростання, коли малюкові виповниться 3 місяці, стане в нагоді для поступового переходу в ліжко. Матрац Little Love можна використовувати як редуктор сну.

5. Сон з батьками. Щоб спати з дитиною, потрібно вжити необхідних заходів обережності та забезпечити високий рівень безпеки для новонародженого і правильний відпочинок для батьків.

Little Love - позиционер для немовлят, призначений для правильного відпочинку дитини, навіть коли вона знаходиться в ліжку зі своїми батьками.

Якість підтверджена знаком 100% made in Italy

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Білий
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize