Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Іграшка-плед сова 3в1 розмір 100*150

600 грн
Опис

Приголомшливий набір включає чарівну іграшку, яка легко перетворюється на м'який плед, завдяки чому стане практичним і функціональним придбанням для малюка. У зібраному стані покривальце являє собою чарівну Сову. Виріб не дасть малюкові замерзнути, подарує йому незрівнянний комфорт і спокійний сон.
Для виготовлення виробу використана якісна мікрофібра, яка чудово зберігає тепло, не допускаючи його втрати, чим забезпечує максимально приємний відпочинок. Гіпоалергенна тканина не викликає висипань і подразнень на чутливій шкірі. Матеріал з гідністю переносить велику кількість циклів прання, швидко сохне, не втрачає насиченості кольору і чудового зовнішнього вигляду. Ретельна обробка швів гарантує акуратний вигляд виробу навіть за тривалої та активної експлуатації.
Чарівний плюшева сова може служити в якості подушки. Виріб подбає про гарний настрій крихітки, розважить його в дорозі та забезпечить веселе проведення часу вдома. Стане одним із найулюбленіших персонажів дитини, який оберігатиме її сон. Плед розміром 100х150 см пофарбований у тон іграшці. Милий і якісний комплект прикрасить спальню і подарує малюкові міцний, спокійний відпочинок.
Переваги:

стильний дизайн
універсальний
трансформується
цікава та приємна іграшка
Розмір іграшки: Висота: 29см Ширина: 28см Товщина: 27см
Розмір пледа: 100х150см

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
  • Білий
Розмір:
  • 100x140
  • Інший