Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Був На Шафі більше 30 днів тому

Кокон (гніздечко) для новонароджених, гіпоалергенний, розпродаж

499 грн
Опис

Виробник: Власне виробництво
Тип: Матраци
Колір: Інший колір

Швейна міні-студія з професійним обладнанням "Майстерня домашнього затишку" пропонує:

Ергономічний та універсальний кокон-позиціонер (або гніздо, або бейбінест) створює затишний обмежений простір та забезпечує почуття безпеки та комфорту для малюка. Кокон – необхідна річ для новонароджених. Він ніжно фіксує малюка в зручній позиції.

Кокон можна використовувати при годівлі, адже дитину не потрібно тримати на руках – достатньо покласти кокон собі на коліна. Кокон зручно брати з собою, якщо Ви в гостях на дачі їдете в машині. Ваша дитина почуватиметься комфортно під час переїзду.

Кокон виконаний з 100% бавовни (бязь, 100% бавовна) та холлофайбера. Всі матеріали гіпоалергенні. Спальне місце має додатковий знімний матрацик. Зі зростанням малюка можна продовжити термін служби кокона просто розв'язавши бантик.

Характеристики: 1) створює оптимальні умови для новонародженого малюка та для його почуття безпеки у період адаптації; 2) кокон можна брати в батьківську постіль, щоб полегшити процес нічних годівель та спільного сну мами та малюка; 3) щільний та високий бортик з антиалергенним наповнювачем захистить від падіння та створить ефект обмеженого простору для малюка; 4) гніздечко-кокон можна використовувати для дитини до 5-6 місяців.

Розмір: 90х65 см (спальне місце 65х30 см)

Ми також готові виготовити кокон з урахуванням ваших побажань як кольору, розміру, матеріалу, оформлення.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари