Всі категорії
Додати товар

Комплект постільної білизни charlotte young 160×220 см

1489 грн
Опис

Тип комплекта: полуторний

1 х Підковдра: 160х220 см
1 х Простирадло: 160х240 см
2 х Наволочка: 50х70 см

Тканина: ранфорс
Склад: 100% бавовна
Виробник: Туреччина

Опис⭐
Постільна білизна турецького виробника Charlotte, серії Dijital, виготовлена з високоякісного ранфорсу – щільної тканини з 100% бавовни, та прикрашена яскравим цифровим друком. Цей набір поєднує в собі комфорт, міцність і естетичність, створюючи ідеальне середовище для спокійного сну та відпочинку. Цифровий друк додає постільній білизні вишуканості та оригінальності.

Завдяки використанню 100% бавовни, ця постільна білизна є гіпоалергенною, дозволяє шкірі дихати та запобігає відчуттю дискомфорту під час сну.

Тканина⭐
Ранфорс – це високоякісна тканина з бавовни зі спеціальним плетінням, яке забезпечує їй міцність і довговічність. Вона також відома своєю приємною на дотик текстурою та високою водопоглинаючою здатністю, що забезпечує комфортний рівень вологості під час сну.

Переваги ⭐
Спальний комплект із ранфорсу відрізняється підвищеною щільністю та гладкою, приємною для шкіри фактурою. Завдяки особливому плетенню і високій якості пряжі, такі вироби довго зберігають естетичний вигляд, а не вицвітають, мають гарні експлуатаційні властивості.

Рекомендації по догляду⭐
Прання спальних комплектів зі 100% бавовняного ранфорсу нічим не відрізняється від прання тієї ж бязі або лляного полотна. Головне – відокремити білі речі від кольорових, застебнути, підковдру і наволочки вивернути навиворіт. Після цього можна встановити оптимальні параметри машини: режим “бавовна” або “змішана білизна”; температура 30 градусів; викручування на максимальних оборотах. Сушити спальний комплект із ранфорсу можна будь-яким способом, але краще не залишати їх під прямими променями сонця, щоб не вигоріли фарби. Прасувати можна при максимальній температурі праски з відпарюванням, з виворітного боку.

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
  • Синій
Розмір:
  • Другой
Принт:
Без принту
Продавець
p.panamera
panameras
Хмельницький
50% виконаних замовлень
Була