Всі категорії
Додати товар

Багаторазові рушники для кухні.безпаперові рушники на липучці. заміна одноразових...

350 грн
Опис

* Лицева сторона - 100% фланель бавовна,
зворотня - вафельна тканина100% бавовна
* Розмір 30см*22см.В комплекті 8 штук.
* Це ідеальна екологічна альтернатива звичайним одноразовим паперовим рушникам, серветки з чудовим візерунком - чарівне доповнення до будь-якої кухні.
Ідеально підходить для:
* протирання брудних рук і обличчя після їжі
* очищення від розлитих рідин
* миття та сушка посуду
* серветки під час їжі

* Рушники можна згорнути в суцільний рулон за допомогою липучок.

* Тканина надзвичайно м’яка і приємна, принт нанесений якісно, ​​нитки щільно переплітаються, завдяки чому виріб надовго збереже свою яскравість і форму.
На виробництві використовуються матеріали та барвники, які не містять шкідливих та подразнюючих для шкіри речовин, є безпечними для дітей (процес виробництва сертифікований відповідно до європейських стандартів Oeko-Tex).
* Багаторазові безпаперові рушники можна прати в машині та сушити. Ці рушники екологічно чисті. Тканини попередньо випрані .
* Безпаперові рушники, можна згортати та використовувати на звичайних тримачах для паперових рушників або складати один на одного (тримач для рушника не входить до комплекту.
Догляд: Прати в машинці у режимі делікатне прання.Важливо враховувати, що гарячі батареї протипоказані для сушіння, а ось відкритий простір і свіже повітря найкраще підходять для цієї мети.
Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари