Всі категорії
Додати товар

Серветка 46х32 з джуту міні килимок

260 грн
Опис

Може Ви чули про книгу Майка Вікінга "Hygge. Секрет датського щастя»? Після її прочитання хочеться і собі осягнути таїнство цієї філософії

Дослівно, Hygge в перекладі з данської означає щось на зразок «затишок, який створює домашнє вогнище», це одне з тих рідкісних слів, альтернативи якому важко знайти в інших мовах. А основними принципами цієї концепції в оформленні інтер'єру є велика кількість натуральних матеріалів і світла.

Останнім часом одним з наших фаворитів серед натуральних матеріалів для в'язання став джутовий шпагат. Для тих, хто не знає, пояснимо, що джут - це натуральне рослинне волокно, що володіє міцністю, зносостійкість і масою інших корисних властивостей. І, звичайно ж, джут вписується в концепцію hygge як по натуральності, так і за колірною гамою. Тому ми пропонуємо зплетені нами килимки, підставки під тарілки та інші корисні для будинку штучки з джуту для Вашого Hygge.

Ми виконуємо подібні килимки окремо або в комплекті (в одному стилі на диван, на підлогу, на стіл, під тарілки і т.п.). Виконуємо також такі килимки в потрібному Вам розмірі, іншої форми або в обраному Вами кольорі.

Заглядайте до нас на сайт! Можливо і Вам захочеться придбати таке «екологічне диво», як в'язаний килимок з джуту.

На фото еко-серветка сервірувальна з джуту з кольоровими вставками
Ручна робота

Форма: прямокутна
Розмір близько 46х32см
Матеріал: джут, шерсть
Товщина 4-5 мм

-------------------
До оформлення замовлення уточніть, будь ласка, наявність необхідних кольорів й актуальну ціну на цей виріб (у повідомленні нам)
Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий