Всі категорії
Додати товар

Воскова серветка для продуктів (вощанка)

90 грн
Опис

Вощанка — це багаторазова обгортка для продуктів, яка забезпечує максимально можливий термін зберігання без шкоди для довкілля чи здоров’я людини.
Основа вощанки — це бавовна, просочена бджолиним воском, що має антибактеріальні властивості та запобігає розвитку шкідливих мікроорганізмів. Бавовна, на відміну від плівки, дозволяє повітрю циркулювати та відводить зайву вологу.
Головною перевагою вощанки є багаторазовість та безпечність для довкілля.
Коли ви берете вощанку до рук, віск під впливом температури вашого тіла починає плавитися, і вощанці можна надати потрібної форми: обгорнути нею тарілку чи шматок продукту. Загортати можна будь-які холодні продукти: овочі, фрукти, випічку, ковбасу, сир, горіхи, зелень та інше. Гаряче не покладеш – від температури віск просто розтане. Так само серветки не призначені для м’яса й риби: після цих продуктів обгортку треба термічно обробити, а це також зруйнує восковий шар. Воскові серветки зручні у використанні: поклали продукт на серветку чи накрили нею посудину, затиснули краї обгортки, фіксуючи форму – все, можна зберігати навіть півяблука або ховати в сумку перекус. За рахунок того, що серветка легко приймає потрібну форму, з неї можна скласти мішечок для горішків.

Миються воскові серветки під проточною холодною водою, гаряча, знову ж таки, пошкодить віск. Сильно забруднену можна змити з краплиною мийного засобу, але не спиртовмістного.

Розміри вощанок:

35х35 см - 150 грн.
25х25 см - 110 грн.
20х20 см - 90 грн.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Продавець
mhjo12frl
svichkilike
Харків
Була