Всі категорії
Додати товар

Скатертина для обіднього або кухонного столу - рогожка, великдень, маки акварель, 150*110см

270 грн
Опис

Кухня - це місце, де ми збираємося усією родиною за теплими розмовами, обговорюємо насущні питання з друзями за чашечкою кави, набираємося енергії для нових досягнень і звершень. Саме тому дуже важливо, щоб атмосфера трапези в цій кімнаті була для Вас комфортною, а інтер’єр приносив естетичне задоволення. Ідеальним рішенням для Вас у такому випадку стане наша скатертина, що не лише захистить стіл від пошкоджень та подряпин, а й зробить його святковим та нарядним.

Виконана з використанням виключно високоякісних матеріалів, вона буде приємною на дотик та стійкою до механічних ушкоджень. Скатертина у традиційному стилі стане яскравим акцентом для будь - якої кухні, доповнить дизайн приміщення та слугуватиме відмінним елементом декору. Ми підібрали універсальні кольори, що будуть гармонійно поєднуватися з будь-якою кольоровою гамою та розробили яскраві автентичні візерунки. Ви можете обрати форму скатертини самостійно, а також замовити будь - який додатковий напис за Вашим бажанням - лише напишіть нам!

Інструкція з догляду: прати за 40 градусів, не чистити в хімчистці, не відбілювати, не сушити в пральній машині, не прасувати за високих температур.

А найбільш вдало ці вироби будуть поєднуватися з текстилем для кухні з ідентичної колекції, яку Ви можете придбати в нашому магазині.

Чекаємо на Ваше замовлення!

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой
Принт:
З квітковим принтом

Схожі товари