Всі категорії
Додати товар

Якісна бавовняна скатертину-доріжка від тсм чібо (tchibo), німеччина, розмір 40*182 см

125 грн
Опис

Якісна бавовняна скатертину-доріжка від тсм Чібо (Tchibo), Німеччина. Відмінна якість. Оригінал. Заміри по верху вироби, можлива невелика похибка (код 1362).

Цена без брака 125 грн.

Одна с браком - дырка возле края, цена со скидкой 70 грн.
********************** 40 см* 182 см ********************** Снідати, обідати і вечеряти в домашній обстановці особливо приємно за акуратно і красиво накритим столом. Аура домашнього вогнища, де все так мило, зручно і відповідає смакам господарів будинку, залежить саме від таких дрібних, на перший погляд, деталей. Самий легкий і швидкий спосіб красиво сервірувати стіл і при цьому уникнути звичайних дрібних неприємностей, зразок плям на скатертині або подряпин на поверхні столу - використовувати скатертину-доріжку. Така скатертина стане незамінним компонентом Вашої кухні. Вона не зісковзує зі столу, легко стирається і прослужить Вам довгий час. Склад: 100% бавовна. ************************ Шановні покупці! Одежда бренда TCM Tchibo идет практически вся без бумажных этикеток, за редким исключением, и со срезанными частично или полностью внутренними бирками и ярлыками с составом ткани и другой информацией.Информацию берем с официального сайта TCM Tchibo.Бирки срезают на лицензионных оригинальных вещах!

Сток.
************************
Отправка на следующий день после оплаты любой транспортной компанией за Ваш счет (Укрпочта -при получении). При отправке товара по умолчанию ставлю реальную оценочную стоимость. Если хотите минимальную оценку- просьба написать это при заказе.

Економте на доставці - в наявності багато речей!!! Буду рада співпраці! Порядність та чесність гарантую! Уважно читайте опис, дивіться на заміри . Повернення і обмін не передбачений,з радістю відповім на всі Ваші запитання

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Бавовна

Схожі товари