Всі категорії
Додати товар

U-goforst 50 шт. світлодіодних кілець на гелловін, сувеніри для вечірки в гелловіна,...

630 грн
Опис

- 🎃【Вдосконалений світлодіодний кільцевий світильник】Набір із 50 світлодіодних кілець на Хелловін у подарунковій упаковці: 12 різних форм, 3 різні гарбузи, 3 різні пірати, 2 різні павуки, примари, скелети, кажани, очні яблука. Красиві та чарівні аксесуари, які допоможуть виділитися на вечірці на честь Гелловіна.
- Весела костюмована вечірка: супер'яскраві кільця для вечірок на тему Хелловіна освітлюють вечірку та привертають увагу багатьох людей, особливо очей дітей, а також можуть зробити ваші вечірки або заходи привабливішими, додати світла в темні моменти.
- Матеріал світних кілець: Світне кільце на Гелловін виготовлене з еластичного пластику та підходить для пальців різних розмірів. Усередині є миготливий світлодіод. (Батарейки в комплекті) Перемикач увімкнення/вимкнення, термін експлуатації 5-8 годин.
- Подарункова коробка на Хелловін: подарункова коробка з сувенірами для вечірки на честь Хелловіна, вбудована губка для пакування світлодіодного кільця. Режим миготіння: червоні та сині вогні блимали поетапно. Ці кільця зробили справжній фурор як серед малюків, так і серед дорослих.
- 🌈【Примітка】світні кільця безпечні для дітей від 3 років. Зберігайте блискучі вироби в сухому прохолодному місці. Кільце в стилі Гелловіна ідеально підійде як жінкам, так і чоловікам. Будь ласка, зв'яжіть із нами, якщо у вас виникнуть питання в процесі купівлі, і ми будемо раді допомогти.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари