Всі категорії
Додати товар

Троянди, що світяться, штучні світлодіодні квіти

699 грн
Опис

5шт барвисті троянди штучні квіти унікальні подарунки для дівчаток

ВИСОКОЯКІСНІ МАТЕРІАЛИ Відмовтеся від неякісного пластику! Пелюстки та листя штучних квітів троянди виготовлені з високоякісного пластику, безпечного та екологічно чистого. Стебло квітки виготовлене з поліетилену, оброблене спеціальною обробкою та покрите фольгою з чистого золота. У порівнянні з іншими аналогічними продуктами він більш довговічний, його нелегко зламати, можна зберігати постійно і ніколи не вицвітає.
ВИШУКАНА МАЙСТЕРНЯ РОБОТИ Кожна троянда назавжди ретельно виготовлена ​​майстрами з більш ніж 30-річним досвідом ручного
виготовлення. Пелюстки нерівномірні, листя з добре прожилками, увігнуті, схожі на живі. Під різними кутами або при різному висвітленні пелюстки матимуть різні кольори. Він сповнений нескінченності та краси, як веселка.
Роза завжди була символом краси, любові і вдячності. Ця троянда з 24-каратного золота не є справжньою рослиною, тому вона ніколи не зав'яне і не зав'яне. Це може висловити вашу вічну любов до неї.

ІДЕАЛЬНИЙ ПОДАРУНОК Безкінечні троянди поставляються в красивій упаковці, тому ви можете дарувати їх іншим. Наприклад,
подарите своему возлюбленному, подруге, матери, дочери, женщине и т. д. Это подарок на День святого Валентина, годовщину, день рождения, День благодарения, Рождество и День матери. Кроме того, его также можно использовать для гостиной, спальни, свадьбы, дня рождения, украшения отеля и т. д.

Что вы получаете: 5 шт. искусственных цветов розы (без упаковки)

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Синій
Розмір:
  • Onesize