Всі категорії
Додати товар

Сферична лампа, merdeco 20 футів (приблизно 6,1 метра) 40led гірлянда лампочки з...

405 грн
Опис

Сферична лампа, Merdeco 20 футів (приблизно 6,1 метра) 40 світлодіодних
земних ламп із живленням від USB, тепла біла казкова лампа, підходить для днів
народження, весілля, Різдва, прикраси будинку

- 20 футів/6 метрів 40 світлодіодних заземлювальних ламп, красива USB-світлодіодна лампа з високоякісними світлодіодними лампами роблять світловий ефект привабливішим.
- Спирт операційної лампи USB виготовлена з високоякісних матеріалів, які нелегко деформується й ніколи не нагрівається. Міцніший, енергоощадний і екологічно чистий.
- Теплі білі вогні можна легко розмістити на столах, стільцях, стінах, вікнах, дверях, поверхах, деревах, балконах, терасах, річках тощо. Ідеально підходить для створення теплої та приємної атмосфери та насолоди вечірками та сімейними розвагами.
- Зручна USB-світлодіодна світлова струна живиться від USB-адаптера, мобільного джерела живлення, комп'ютера та USB-роз'єму. Простий у використанні та безпечний на дотик. Водонепроникний рейтинг IP44 може запобігти короткому замиканню, викликаному ураженням електричним струмом або проблемами безпеки. (Примітка: вилка не є водонепроникною, щоб запобігти бризкам дощу)
- Вишукані фізичні декоративні світильники дуже підходять для внутрішніх і зовнішніх декорацій для фотографій тераси, як-от дні народження, ювілей День Святого Валентина, весілля, Різдво.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари