Всі категорії
Додати товар

Tinyisoon, сніговик заввишки 1,5 м, надувний гігантський сніговик, прикраса зі...

3000 грн
Опис

Tinyisoon, сніговик заввишки 1,5 м, надувний гігантський сніговик, прикраса зі
світлодіодними лампами

Про цей товар

- Гігантський надувний сніговик: великий надувний сніговик заввишки 5,25 фути привітається з вами, коли ви підійдете до дверей. Він автоматично надується за лічені секунди під час роботи вентилятора, його також легко спорожняти та зберігати.
- Високоякісний матеріал Сніговик складається з 4 колів та 1 фіксованої мотузки. І 1 світлодіодна лампа. Виготовлений із високоякісного поліестеру IP44, відрізняється високою міцністю. Порожній для зручного зберігання наступного Різдва.
- ДОСТУПНО ВСЕРЕДИНІ І ЗОВНІШНЬОМУ сніговику висотою 3,3 фути ви можете встановити його у великому дворі та саду. При використанні на вулиці він залишається стійким на вітрі та добре працює у дощ чи сніг.
- СВІТЛО ВНІЧІ: чудовий подарунок на Різдво та щоденне прикраса саду. Світлодіодні світильники встановлюються усередині приміщення. Дід Мороз дивиться. Його можна використовувати для освітлення та зробити різдвяну атмосферу сильнішою.
- Широке застосування Подарує різдвяний настрій друзям та сім'ї. Ідеально підходить для прикраси будинків, офісів та навіть навчальних класів, насолоджуйтесь щасливим та успішним святковим настроєм.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари