Всі категорії
Додати товар

Світлодіодна водонепроникна гірлянда-завіса штора sunnest 3*3м 300led usb c пультом...

400 грн
Опис

Світлодіодна Водонепроникна Гірлянда-Завіса Штора Sunnest 3*3м 300LED USB c
Пультом для Прикрас Вікон

Опис

- Висвітлення дуже впливає на атмосферу житлового приміщення. Відповідне освітлення не лише додає додатковий елемент блиску, а й створює необхідну атмосферу. Установка цих фіранок з гірлянди дуже проста. Ви можете встановити їх у своїй кімнаті на балконі над будь-яким вікном, щоб додати додатковий романтичний і затишний ефект. Крім того, світлодіодні фіранки часто використовуються як фонові прикраси своїми руками для таких заходів, як вечірки, дні народження, різдвяні свята і т. д. При низькій напрузі не перегрівається навіть після багатьох годин використання, безпечно торкатися після будь-яких годин використання.
- особливості:
- 【8 режимів та 4 рівні яскравості】 Світлодіодна гірлянда завіса має 8 налаштувань режиму: комбінація, хвиля, послідовність, склади, погоня/миготіння, повільне згасання, швидке мерехтіння та постійне включення. Крім того, є 4-рівневі функції регулювання яскравості для задоволення потреб у регулюванні різних сцен.
- 【Високоякісні шторні світильники】300 світлодіодних діодів, виготовлених з м'якого мідного дроту, які можна згинати та регулювати по довжині. Ширина та висота 3 x 3 м достатньо, щоб покрити більшість вікон та стін.
- 【Управління через USB та дистанційне керування】Цією гірляндою шторою можна керувати двома способами: дистанційно, та натискаючи кнопку біля джерела живлення. Також з функцією таймера він автоматично залишатиметься включеним протягом 6 годин і вимикатиметься протягом 18 годин. (Штекер USB не є водонепроникним)
- 【Водонепроникний та широко використовуваний 】Водонепроникна (IP44) фіранка-штора, легка та міцна, підходить для внутрішньої та зовнішньої прикраси. Нотатка:
- Будь ласка, зверніть увагу, що USB НЕ водонепроникний, тому тримайте його подалі від води.
- 【Що ви отримуєте】 1 світиться гірлянда з теплим білим світлом, 1 пульт дистанційного керування, 1 посібник користувача
- Технічні характеристики:
- Колірна температура: теплий білий
- Вхідна напруга USB: 5 В/1-2 А
- Кількість світлодіодів: 300 шт.
- Розмір у розкладеному вигляді: 3 м x 3 м
- Ступінь водонепроникності: IP44
- Матеріал: прозорий ПК + мідний дріт

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари