Всі категорії
Додати товар

Led стрічка biom v2 smd5050-60 12v ip20 стандарт т-біла 1м

40 грн
Опис

Тип гірлянди: Гірлянда
Кілька примірників у наявності

Ціна вказана за метр. Продаж бобінами по 5 метрів, кратно 5 метрам.

Світлодіодна стрічка BIOM SMD5050

Біла світлодіодна стрічка давно пропонується як відмінне дизайнерське рішення з мінімальними витратами та найкращою якістю роботи. Наш магазин пропонує купити стрічку від бренду BIOM, працюємо безпосередньо з виробником і забезпечуємо оптових і роздрібних клієнтів відмінними цінами. Готові до будь-яких замовлень, індивідуально підходимо до кожного покупця.

Стрічка реалізована в сучасних характеристиках, головною особливістю є наявність в основі яскравих світлодіодів типу SMD 5050. Таке рішення забезпечує високу яскравість, довговічність і насиченість світла. Світлодіодна стрічка світить білим, тому відмінно підходить для більшості рішень всередині приміщення. На вулиці використовувати заборонено, адже стрічка не герметична і не захищає внутрішню частину від попадання вологи і пилу. Це підтверджується мінімальним класом захисту IP 20. За структурою стрічка з одного боку має клейку поверхню, досить відліпити захист і наклеїти виріб на рівну безпечну поверхню. З монтажем теж не виникне проблем, на кінцях стрічки стандартно пропонується по 2 дроти, на них підключається живлення.

Врахуйте, що працює такий виріб з напругою мінімальним — 12 В, тому підключення безпосередньо до мережі неприпустимо. При правильному використанні і виборі місці монтажу ви отримуєте довговічну впевнену роботу, діоди не тьмяніють за довгий період і зберігають свої властивості. Виробник запевняє про впевненою роботі протягом 20 000 годин, відмінний показник при мінімальних витратах. Така стрічка ідеально впишеться в рекламну підсвічування, можна застосувати на рекламні вивіски, вітрини магазинів, для підсвічування торгового обладнання. Виглядає дійсно ефектно, одна з кращих моделей за мінімальну ціну.

Ми видаємо гарантію на світлодіодну стрічку, впевнені в її працездатності і тому працюємо на ринку LED освітлення кілька років.

Гарантія поширюється тільки на цілісну бабине 5 м.

Продаж оптом і в роздріб.

Характеристики

Колір світіння: Теплий білий

Температура світла: 2800-3200 До

Тип світлодіодів: B-LED SMD5050

Кількість світлодіодів: 60 світлодіодів\метр

Термін служби: 20000 годин

Ступінь захисту: IP 20

Матовий колір: Білий

Клейка основа: Так, клейовий шар 3M із захисним покриттям

Кратність різання: 5 см (3 світлодіода)

Метрів погоди: 5 м

Світловий потік: 17 Lm/LED (1000 Lm/м)

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари