Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Qijieda 3d різдвяна зірка з підсвічуванням на батарейках підвісна

630 грн
Опис

Тип гірлянди: Інший тип гірлянди

В наявності 3 шт 1 біла і 2 червоно білі
Різдвяна 3D-зірка: Унікальна новорічна 3D-зірка з 18 зубцями виготовлена ​​із міцного пластику (поліпропілену). Простота складання та захист від атмосферних впливів.
Світлодіодні гірлянди: теплі білі гірлянди довжиною 1,5 м живляться від 3 батарейок типу АА (батарейки в комплект не входять). Виготовлений з 20 високоякісних світлодіодних ламп та мідного дроту. Навіть за тривалого використання світлодіоди не нагріваються. Тепле біле світло створює теплу та романтичну атмосферу.
Водонепроникний батарейний відсік із таймером: увімкніть лише один раз, потім Різдвяна зірка автоматично вмикається та вимикається (6 годин увімк., 18 години вимк.). Зірку можна використовувати без таймера. Ідеально підходить для внутрішнього та зовнішнього використання. Казкові вогні є водонепроникними (IP65), ви також можете використовувати їх під дощем.
Новорічна прикраса: будь то вдома, на дверях, на ялинці або на балконі, різдвяні зірки - ідеальна різдвяна прикраса. Різдвяні зірки є ідеальною прикрасою для вечірок з нагоди дня народження, сімейних зустрічей, зустрічей друзів або святкової прикраси. Різдвяні зірки підходять для внутрішнього та зовнішнього використання.
У комплекті: 1 різдвяна 3D-зірка, 1 світлодіодна гірлянда. - Зірка поставляється у вишуканій пакувальній коробці, що ідеально підходить, якщо ви купуєте зірку як подарунок.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари