Всі категорії
Додати товар

Різдвяна зірка топер petristrike

434 грн
Опис

- Найяскравіший топер для різдвяної ялинки: декоративний виріз у формі золотої зірки та 20 світлодіодних теплих лампочок виблискують весь день, додаючи елегантності цьому святі та роблячи вашу різдвяну ялинку сліпучою і привабливою.
- ★ Вбудований таймер на 6 годин: якщо ви встановите таймер до того, як зоряний топер залишиться на високій і великій вершині різдвяної ялинки, вам не доведеться турбуватися про вимкнення освітлених верхівок дерев, до яких важко дістатися, автоматично вимкнеться через 8 годин. годинник.
- ★ Запаліть свою різдвяну ялинку: ідеальний розмір 7 дюймів у поєднанні з простим порожнистим дизайном дає змогу легко використовувати різдвяні ялинки різних стилів і розмірів. Навіть якщо ви стоїте далеко, ви однаково відчуваєте чарівність золотої верхівки ялинки.
- ★Збільшений час освітлення: цей топер у формі зіркової ялинки освітлюється 3 батарейками типу АА, працює понад 150 годин, перемикач ВМИК/ВИМИК/таймер, простий у використанні, підтримує триваліше освітлення. Чудовий топер-зірка на ялинку можна переносити та використовувати в будь-якому місці в будь-який час, розетка не потрібна.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари