Всі категорії
Додати товар

Новорічні іграшки з тканини. ручний розпис акрилом. безпечні для немовлят. набір...

390 грн
Опис

Ці Новорічні іграшки з тканини виготовлені в кращих українських традиціях. Новорічні іграшки з України. Оздоблення тканини унікальне, тому що я пропоную тільки ручний розпис. Київський сувенір. Ця іграшка безпечна для малюка.

Потрібен подарунок на Різдво чи новосілля? Така прикраса залишиться на пам'ять. Я створюю кожну річ з любов'ю та турботою про клієнтів.
Виготовлення іграшки починається зі створення викрійки. Потім пошиття з лляного полотна. Потім іграшка наповнюється синтепоном і ґрунтується, потім починається фарбування. Спочатку малюнок наноситься олівцем. У роботі використовується тонкий пензлик, що дозволяє промальовувати найдрібніші деталі. Потім вони розфарбовуються акриловою фарбою, яка покривається акриловим лаком для закріплення малюнка. Кожного разу малюнок інший і неповторний, виконаний у найкращих українських мотивах. В результаті іграшка м'яка, приємна на дотик, безпечна для малюків. Це не може вийти з ладу. Діти можуть прикрасити ялинку такими іграшками. Ця іграшка може стати першою іграшкою вашого малюка.
Кожен продукт містить частинку душі українського народу та його неповторний колорит.
Додаткові характеристики:
Матеріал: Тканина

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари