Всі категорії
Додати товар

Дерево побажань на весілля — оригінальна прикраса.

650 грн
Опис

Тип весільних аксесуарів: Декорації
Кілька примірників у наявності

Декоративне дерево побажань виготовлене з фанери завтовшки 6 мм.
Висота 47 см, ширина 44 см, сердечка 5х5 см, сердечок 25 шт. (якщо вам потрібно більше, можна замовити додатково)
Дерево побажань на весілля — оригінальна прикраса для свята.
Весільне дерево побажань — це унікальна й оригінальна заміна традиційним книгам для побажань. Багато вечорів прагнуть потішити молодого та нареченої не тільки гарним подарунком, але й красивими та теплими словами. Чому б не дати їм зробити це цікавим і незвичайним способом?

Якщо Ви хочете висловити особливий стиль свого весілля і приємно здивувати гостей, тоді в нашому магазині можете купити дерево побажань. Такий аксесуар стане незамінним і відповідним, як для класичної урочистості, так і невеликої пари в тісному колі.

Дерево побажань — особливості та переваги аксесуара
Весільне дерево побажань являє собою фігурку із сердечками. Саме дерево зроблене з фанери завтовшки всього 6 міліметрів, складається з двох частин, які легко зібрати за одну хвилину, просто вставити половинки один в одного. Цей аксесуар можна помістити в будь-якому місці: на столику, кенді-барі, спеціальній підставці в центрі зали. Головне правило — ставити його саме там, куди гостям буде зручно підійти і написати приємні слова, адресовані джерелом урочистості.

У чому ж головна перевага дерева побажань? Чому Вам варто замовити його в нашому магазині? Крім того, що це чудова заміна стандартним книгам, аксесуар також підійде як:
— подарка;
— елемент декору приміщення;
— предмет для збереження красивих слів;
— розваги для гостей.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
  • Різнокольоровий

Схожі товари