Всі категорії
Додати товар

Ynm обважнена важка сенсорна ковдра 122 на 180 см сіра 6.8 кг

1700 грн
Опис

YNM обважнена важка сенсорна ковдра 122 на 180 см сіра 6.8 кг

Нове, у чохлі

Обважнена ковдра YnM (15 фунтів для людини вагою 140 фунтів, розмір 48 x 72 дюйми), чудова терапія сну для людей із тривогою, аутизмом, СДВГ, безсонням або стресом, важка ковдра з органічної бавовни та скляних намистин

Вага ковдри вибирайте не менш ніж 10% від ваги тіла. Зазвичай вам треба вибрати вагу, що становить 10% від ваги вашого тіла плюс 1. У YnM ви можете знайти більшість варіантів ваги. (Примітка: менше або більше на 1 фунт не має великого значення). Рекомендовані розміри: 48 x 72 дюйми для односпального ліжка,

2018 року компанія YnM розробила новий дизайн для шиття обважненої ковдри. Дизайн з органічної бавовни та МІНОГО поліфілу та ВЕЛИКЕ скляних намистин ідеально підходить для контролю температури тіла. Затишно на чотири сезони. Але через його вагу влітку для сну рекомендується використовувати вентилятор або кондиціонер.

Вшиваємо його у відділення середнього розміру для рівномірного розподілу й ідеального прилягання до тіла. Відділення рівномірно заповнені гіпоалергенними, нетоксичними, без запаху скляними кульками преміумкласу. Скляні намистини безшумні, коли ви перевертаєтеся, і не трясуться, як інші ковдри, обважнені пластиковими гранулами.

Обважнений внутрішній шар можна прати в машині в делікатному режимі. Рекомендую хімчистку. Найкращий варіант — придбати знімну підковдру, щоб її було легше чистити. Обважнений внутрішній шар і підковдра продаються окремо.

Будь ласка, не використовуйте його для своїх малюків або людей, які не можуть самостійно перемістити важку ковдру.

Завдяки семишаровому дизайну обважнена ковдра YnM може повторювати вигини вашого тіла, коли ви лежите під ним. Кульки, що регулюють температуру, розділені на секції та вшиті в дуже маленькі кишені розміром 4,7 на 4,7 дюйма, щоб забезпечити рівномірний розподіл ваги та не дати кулькам занадто сильно рухатися. Ви також можетедякувати за цю тонку строчку, щоб не було протікання.

його можна кинути в пральну машину (на думку рецензентів, воно «добре переться»), на кутах є петлі, щоб прив'язувати до ковдри підковдру, але можна користуватися й простим підковдром.

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари