Всі категорії
Додати товар

Подушка beauty balance від зморшок сну наволочка шовк графіт

3096 грн
Опис

Ортопедична подушка Beauty Balance (нова модель, з виїмками для мінімізації тиску на вуха та масажним ефектом) - іноваційна подушка, яка бореться з основними причинами виникнення ранкової набряклості - неправильною позою і затисненням основних кровоносних судин.

Подушка попереджає виникнення нових зморшок сну і знижує вираженість вже наявних.

Beauty Balance береже ваші нарощені вії (під час сну вони не стикаються з елементами подушки і не ламаються, залишаючись з вами надовго).

Унікальна форма і ретельно підібраний матеріал Beauty Balance сприяють міцному і продуктивному відпочинку вночі, а ортопедичні властивості допомагають повністю розслабитися і зануритися в найсолодший сон.

Beauty Balance виробляється з еластичної Memory Foam (так званої «піни пам'яті»), яка моментально підлаштовується під всі вигини вашого тіла. Замість тижневого звикання до класичних ортопедичних подушок, ви відчуваєте себе як на хмарі вже під час першого використання.

Універсальні розміри (L-11,5см та M-12,5см) двосторонньої подушки - найпоширеніші, тому Beauty Balance підходить для більшості жінок.

В новій моделі подушок передбачена спеціальна виїмка для мінімізації тиску на вуха під час сну на боці. А також зроблені зони для пасивного масажу шиї.

Запатентована форма (з валиками для підтримки шиї і виїмками під голову і плечі) враховує правильне положення для сну як на спині, так і на боці завдяки поєднанню різновисоких бортів, плавного мосту і класичних валиків. Вона м'яко підтримує основні точки фіксації, правильно розподіляючи ваш вага і сприяючи безперешкодному крово- і лімфотоку.

Наволочки Beauty Balance є двох видів: з шовку і TENCEL® (тенсел). Тенсел - матеріал натурального походження, який виготовляють з деревини австралійського евкаліпта і піддають нанообробці. Це гіпоалергенне волокно, яке має антибактеріальні властивості, не заламується і не провокує виникнення додаткових зморшок.

При виробництві Beauty Balance використовується тільки високоякісна європейська сировина, що гарантує не тільки довгий термін служби, а й вашу безпеку під час сну.

Під час розробки ортопедичної подушки Beauty Balance були враховані всі недоліки представлених на ринку б'юті-подушок, тому ви отримуєте передовий у всіх сенсах продукт.

Є забарвлення наволочок з шовку - лаванда, графіт, айворі, бежевий, рожевий, м'ята. Є забарвлення наволочок з Тенселу - шампань, бежева, м'ята, блакитна, рожева, олива. На сайті є всі наші кольори подушок – вибирайте!

Замовляйте та відпочивайте з комфортом!

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари