Всі категорії
Додати товар

Подушка aloe vera ортопедична 50х70 см

455 грн
Опис

ALOE VERA ортопедична – конструкція з двох валиків, об`єднаних в одну подушку. Відрізняється середньої жорсткістю. Підтримує голову та шию сплячої людини в максимально природному, комфортному стані. Справляє позитивний вплив на здоров`я людини, нормалізує її сон, оздоровлює шкіру, відновлює імунну та нервову системи.

Подушка ALOE VERA, з колекції ортопедичних, імітує стандартну ортопедичну подушку. У якості її наповнювача використовується силіконізоване кулькоподібне волокно – замість звичного для подібних виробів віскоеластіка. Водночас вона справляється із завданням ортопедичної подушки. Окремий валик добре підтримує шийний відділ хребта, забезпечує певний терапевтичний ефект.

ALOE VERA – оригінальне поєднання комфорту, естетики, здоров`я. Тканина подушки просякнута екстрактом Алое Вера. Має антиалергенні та антибактеріальні властивості. Забезпечує м`який терапевтичний вплив на шкіру сплячої людини:

позитивно впливає на обмінні процеси шкіри обличчя;
чинить протизапальний ефект і покращує регенерацію;
позитивно впливає на імунну систему людини.

Верх ортопедичної подушки ALOE VERA пошитий з мікрофібри приємного білого кольору. Чохол міцний, естетичний, з ніжним дотиком. Виріб відрізняється стійким кольором – не вигоряє і не линяє від часу, сонця або прання.

Розмір, см 50*70
Колір білий
Країна-виробник Україна
Тканина Мікрофібра з просоченням Алое Вера
Наповнювач Антиалергійне 100% силіконізоване волокно (кульки)
Вага наповнювача, г600

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 50x70

Схожі товари