Всі категорії
Додати товар

Двоспальний комплект постільної білизни з фланелі, гарної якості. розмір підковдри 180 на 220

1245 грн
Опис

Постільна білизна
Розмір Двоспальний
Підковдра 180X220cm(1)
Простирадло 240X245cm(1)
Наволочка 70X70cm (2)


Властивості постільної білизни


1. Натуральність. Фланелева тканина, виготовлена з бавовни або вовни, є натуральною, гіпоалергенною та безпечною, всі ці якості вона передає і постільній білизні. Саме тому з бавовняної фланелі шиють і перші постільні речі, і одяг для новонароджених.

2. Високий рівень теплоємності. Фланель, завдяки щільному плетиву та наявності м'якого начісу, має високі теплозахисні властивості (зберігає і утримує тепло).

3. Гігроскопічність. Фланелева постільна білизна добре вбирає та виводить вологу.


Як доглядати постільну білизну з фланелі?
Щоб фланелева постільна білизна служила довго і зберігала свій зовнішній
вигляд, необхідно знати правила догляду за даним видом тканини.

1. Прання постільної білизни з фланелі припустиме як ручне, так і машинне. При цьому можна використовувати будь-які засоби (пральні порошки, гелі). Небажано використовувати агресивні засоби, особливо на основі хлору, тому що це може призвести до ослаблення волокон тканини.

2. Перший раз перед використанням постільну білизну з фланелі рекомендують прати в прохолодній воді. У наступних циклах температуру можна збільшувати до 60-90°С.

3. Для сильнозабрудненої постільної білизни з фланелі використовують спеціальні засоби (виведення плям для делікатних тканин) або замочують у миючому розчині, а потім стирають. Фланель не рекомендується із зусиллям терти милом, це призводить до скочування верхнього ворсистого шару та утворення «катишків».

4. Щоб фланель зберігала м'якість, можна скористатися «народними способами», додавши при пранні у воду гліцерин (1 столова ложка на 10 л).

5. Сушити постільну білизну з фланелі слід природним чином, далеко від сонячного світла і нагрівальних приладів.

4. Повітропроникність. Постільна білизна із фланелі, незважаючи на високу щільність, добре пропускає повітря.

5. Мінімальна зминання. Фланель добре тримає форму, не формує складок та не змінюється. Досягається це обробкою тканини спеціальними безпечними складами у процесі виробництва.

Стан: Новий
Колір:
  • Гірчичний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари