Всі категорії
Додати товар

Постільна білизна для новонароджених first choice baby 100х150 см. ginny blue

1416 грн
Опис

Деталі:

Спальний розмір: дитячий
1 х Підодіяльник: 100 x 150 см.
1 х Простирадло: 110 х 160 см
2 х Наволочки: 40 х 45 см

Тканина: бамбук
Склад: 100% бамбукове волокно
Виробник: Туреччина

Опис

Дитяча постільна білизна з пледом – First Choice Baby Nirvana.

Постільна білизна в ліжечко немовляти від торгової марки First Choice – це солодкий сон і 100% безпеки для чутливої шкіри малюка. Приємний на дотик бамбук буде комфортним в будь-який час року. Комплект постільної білизни виготовлений ​​з натуральних екологічних матеріалів, що сприяє хорошому сну і відпочинку вашої дитини, це можливість зробити спальне місце красивим і затишним, завдяки широкому вибору текстури та кольорів тканини. Купуючи постільну білизну ви отримуєте якісну тканину і сам продукт.

Комплект Ginny Powder створений для немовлят – дівчаток у рожевому кольорі, прекрасним його доповненням є в’язаний плед. Комплект стане прекрасним завершенням дизайну дитячої кімнати, розбудять фантазії вашого малюка і принесе задоволення від сну. Гіпоалергенний склад тканини на основі натуральних волокон безпечний для ніжної дитячої шкіри. Завдяки високоякісним барвникам тканина добре витримує багатократне прання, не линяє, довго зберігає яскраві кольори.

Тканина
Бамбукове волокно – інноваційний матеріал, який отримують шляхом регенерації целюлозного волокна, виробленого з стебла бамбука. Бамбукове волокно – екологічно чистий матеріал, в сировині для його виробництва відсутні хімічні добавки, а процес створення тканини грунтується на обробці паром і кип’ятіння.

Переваги тканини:
екологічність – при виробництві бамбуковій пряжі застосовується замкнутий цикл, тобто навіть після хімічної обробки волокон пряжа абсолютно безпечна;
антибактеріальні властивості – бамбукова тканина не піддається впливу бактерій і грибків, цей матеріал є гіпоалергенним і не викликає ніяких подразнень на шкірі;
стійкість до ультрафіолетових променів – тканина не вигорає на сонці і надовго зберігає свій первісний вигляд;
відмінні гігроскопічні і теплоізоляційні властивості – бамбуковий матеріал швидко висихає після намокання, дарує приємну прохолоду в літню пору і зігріває в холодний період року;
зносостійкість – вироби з бамбука навіть після численних прань зберігають свій первісний колір і форму, до того ж вони не електризуються.
Догляд
Бамбукова тканина характеризується високою зносостійкістю, тому речі з цього матеріалу можна прати як вручну, так і в пральній машині, але в останньому випадку рекомендується вибрати делікатний режим при температурі не вище 30 градусів і на мінімальному віджиманні, при цьому максимальна заповненість барабана повинна становити 60%.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 160x220
Матеріал:
Бамбук
Розмір:
160 x 220 см
Спальний розмір:
King Size
Продавець
catiarechi
catiarechi
Хмельницький
83% виконаних замовлень
Була

Схожі товари